Valaaulia e Asiasi i le Injet New Energy i le Electric & Hybrid Marine World Expo 2024

Pele uma,

Matou te fiafia e tu'uina atu se vala'aulia ia te oe e asiasi i le fale o le Injet New Energy i le lumana'iFa'aaliga Fa'alalolagi a le Lalolagi Eletise & Fa'ato'aga Fa'asao 2024. O lenei faʻaaliga faʻavaomalo, faʻapitoa i le fanua o le malosi fou, faʻapotopotoina faʻaaliga mai le salafa o le kelope e faʻaalia ai mea fou fou i le eletise ma le faʻaogaina o masini, tekonolosi maa, ma le faʻaogaina o mea tetele. Ose tulaga le mafaatusalia mo le fefa'asoaa'i o le poto ma le galulue fa'atasi.

Injet i le Electric & Hybrid Marine World Expo 2024 Fa'amatalaga Fa'amatalaga:

  • Mea na tupu:Fa'aaliga Fa'alalolagi a le Lalolagi Eletise & Fa'ato'aga Fa'asao 2024
  • Aso:Iuni 18-20, 2024
  • Nofoaga:RAI Amsterdam, Netherlands
  • Numera Faleoloa:7074

Fa'atonu pasi o Connexxion i Netherlands

(Fa'aupasi pasi Connexxion i Netherlands)

Va'aiga lautele o le Maketi Fa'aeletise & Fa'ato'aga:

Ole suiga ole lalolagi mai ta'avale afi afi fa'alotoifale i ta'avale eletise fou ma faiga e teu ai ma'a o lo'o fa'agasolo vave. E oʻo atu i le 2040, o taʻavale malosi fou ma faiga e teu ai maa e faʻamoemoe e faʻatatau mo le sili atu ma le afa o faʻatauga fou o le lalolagi.

O Netherlands o loʻo tu i luma o lenei suiga, o se tasi o maketi taʻutaʻua mo taʻavale eletise (EVs) ma le teuina o maa. I le amataga o le 2016, na amata ai ona talanoaina e Netherlands le faʻasaina o taavale afi. Talu mai lena taimi, o le maketi o EVs ma le teuina o maa ua siʻitia mai le 6% i le 2018 i le 15% i le 2019, ma le isi i le 25% i le 2020. O loʻo faʻamoemoe le Netherlands mo taʻavale fou uma e leai se faʻamalama i le 2030.

I le 2015, na malilie ai taʻitaʻi Dutch o pasi uma a le malo (pe tusa ma le 5,000) e tatau ona leai se faʻamalama i le 2030. O Amsterdam o loʻo faʻataʻitaʻia le suiga malie i le eletise eletise lautele i totonu o taulaga. O le Malae Vaalele a Schiphol na faʻapipiʻiina se vaʻa tele a Tesla taxis i le 2014 ma o loʻo faʻaaogaina nei 100% taxis eletise. I le 2018, na fa'atauina ai e le au fai pasi o Connexxion le 200 pasi eletise mo ana va'a, ma avea ai ma se tasi o fa'atau pasi eletise tele i Europa.

Fa'aaliga Fa'alalolagi a le Lalolagi Eletise & Fa'ato'aga Fa'asao 2024

Auai i le Injet New Energy iFaleoloa 7074:

I lenei fa'aaliga iloga, Injet New Energy o le a fa'aalia a tatou oloa fou ma mea fou. Matou te tulimatai atu e faʻatasi ma oe e talanoaina le lumanaʻi atinaʻe agaʻi i le malosi fou, tulaga maketi, ma manaʻoga o tagata faʻaoga. E le gata i lea, o le a matou tuʻuina atu a matou oloa fou ma faʻamatalaga lata mai o fale ma pisinisi.

Matou te naunau e feiloa'i ma oe ma su'esu'e le galulue fa'atasi e mafai ona una'ia le vaega fou o le malosi i luma. O lou auai o le a matua fa'atamaoaigaina ai talanoaga ma saofagā i se fefa'asoa'iga manuia o manatu.Matou te tulimatai atu e vaʻai ia te oe i le Electric & Hybrid Marine World Expo 2024.

VALAAULIA

Eletise & Fa'asao Marine Fa'aaliga Lalolagi 2024 i Netherlands

Iuni-14-2024