O le Injet Fou Malosiaga e Avea le Tulaga Tutotonu i le FUTURE MOBILITY ASIA 2024 i Bangkok

Mai ia Me 15 i le 17, 2024, o le taʻutaʻuaMOBILITI AGA I LE LUMANAI ASIA 2024 (FMA 2024)sa faia i le Queen Sirikit National Convention Center i Bangkok, Thailand. O le Injet New Energy, o se fa'ata'ita'iga i le vaega fou o le malosi, na fa'ailogaina lona i ai i se mata'ina "Southeast Asia Tour," ma fa'ailoa mai ai le anoanoa'i o ana oloa fou malosi fou.

FMA 2024, ua lauiloa o le taʻimua faʻaletausaga mo le suiga o le malosi i le itulagi, ua oʻo mai i se tulaga taua mo le faʻateleina o le maketi o taavale eletise i Asia. O le mea na tupu e avea o se avanoa e le mafaatusalia, e taulaʻi tele i le lumanaʻi o le felauaiga o le malosi mama ma mea fou i Asia.

O la matou 'au i le FUTURE MOBILITY ASIA 2024 (FMA 2024)

O Thailand o loʻo taʻimua i se suiga taua tele. E tusa ai ma le Fuafuaga Faʻaleleia o le Malosiaga 2015-2029 (EEP 2015), ua fuafua le Thai Energy Authority e maua le 1.2 miliona taʻavale eletise i luga o le auala i le 2036, e lagolagoina e 690 nofoaga faʻapipiʻi. O le Energy Conservation Promotion Fund o loʻo faʻalauiloaina le atinaʻeina o faiga e teu ai le malosi. O fuafuaga a le Malo e lagolagoina ai le atinaʻeina o atinaʻe, faʻaogaina atamai, ma fesoʻotaʻiga taʻavale. Na faailoa mai e le Minisita o Malosiaga Ananda Pong e faapea o le Matagaluega o Malosiaga o loo atiae faiga faavae e siitia ai le pisinisi tau taavale eletise, o loo galulue vavalalata ma isi faalapotopotoga a le malo. O le sini autu lagolago i lalo ole EEP 2015 o loʻo faʻamoemoe e lava le eletise mo vaʻa a le atunuʻu o le 1.2 miliona taavale eletise i le 2036. I le isi 25 tausaga, o le malosi o le la o loʻo faʻatulagaina e taʻitaʻia ai le suiga o le eletise a Thailand ma le 22.8 GW o le malosi fou, faʻateleina le sea. o le malosiaga photovoltaic mai le 5% i le 29% o le aofaʻi o le gafatia faʻapipiʻi. E oʻo atu i le 2040, o le aofaʻi o le malosi faʻafouina e tatau ona siitia mai le 21% i le 55%, faʻatasi ai ma le aofaʻi o manaʻoga eletise e faʻamoemoe e oʻo atu i le 266 TWh, faʻaosoina e le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 1.6%.

MOBILITI AGA I LE LUMANAI ASIA 2024 (FMA 2024)

O le Injet New Energy, o se ta'ita'i i le pisinisi fou malosi a Saina, na fa'aalia lona tulaga fa'apitoa o oloa i le taimi o le fa'aaliga. O le laina na aofia ai le chic ma faigofieInjet Mini, le tele ma leleiFa'asuavai vave, ma le maualuga-faatinogaInjet Ampax, ua mamanuina uma e taʻitaʻia ai faiga fou o maketi malosi i Asia.

I le taimi atoa o le mea na tupu, sa asiasi mai ai le tele o fale gaosi oloa ma tagata fiafia mai le salafa o le lalolagi i le matou fale. Sa latou fa'atasi ma la matou 'au fa'atau fa'apitoa, ma sa maua le vi'iga maualuga a matou oloa. Fa'ailogaina, o la matou fa'ailoga DC charging station oloa, o le Ampax series, na tu i fafo ma lona fa'aogaina o le eletise fa'atasi ma le gafatia fa'avavevave mai le 60-240 kW, ma fa'alelei ai mo fa'aoga fa'apisinisi. Ole fa'asologa o le Ampax e fetaui lelei mo faleoloa fa'atau, pakaga ta'avale, fale kesi, va'a, ma auala tetele.

Auai ma i matou i le taʻimua i le suiga fou o le malosi ma aumaia le malosi fou i le maketi fou malosi a Thailand!

Me-20-2024