Asiasi ile INJET New Energy Diving i le EV Charging World ma ChengduPlus

O le a se mea e tatau ona e mafaufau i ai pe a e fa'atau se ta'avale eletise?

O fesili nei o le a oo mai i lou mafaufau.

E taugata le fa'aogaina o fale fa'atau a le malo?

E mafai ona ou fa'apipi'i na'o a'u se nofoaga e fa'atumu ai mea?

O le a le fausaga i totonu o nofoaga fa'atumu?

E saogalemu le fa'aoga?

E fa'aoga uma ea ta'avale eletise le ituaiga e tasi e fa'atutuina ai mea?

Pe lava le saosaoa o le tauina?

E faigofie ona totogi?

E tele nofoaga o lo'o avanoa?

I le faaiuga, o le fesili autu e taoto i lefa'aputuga o uta.

Fesili e tulai mai pe a mafaufau e faatau se taavale EV

Ina ia iloa lenei mea, na aapa mai ai Ieremy ia i matou. Na matou vala'aulia Jeremy, o se tusitala mai ChengduPlus, e asiasi i le fale gaosi oloa e fa'atauina e le Injet New Energy e fa'atalanoaina ma iloa le fa'agasologa muamua o le fa'atonuina o le fa'apotopotoga.

Injet Fou Malosiaga - o se fale gaosi oloa e mafai ona gaosia le 400,000 AC charger (Alternating Current) ma le 12,000 DC charger (Direct Current). O le a le uiga o le 400,000 fa'aputuga? Chengdu o se mega-aai i Saute Sisifo Saina ma le faitau aofaʻi o 20 miliona ma 500,000 taʻavale eletise. E oʻo mai i le taimi nei, o le aofaʻi o 134,000 faʻapipiʻi faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina ma faʻaaogaina i Chengdu. O lona uiga afai o loʻo gaosia e le fale gaosi oloa i le malosi atoatoa, e mafai lava ona latou gaosia le faʻaputuina o faʻaputuga i totonu o le taulaga atoa o Chengdu i totonu o le 4 masina!

Faafanua aai Chengdu, Saina

Na asiasi atu Jeremy i la matou laina gaosiga o le EV ma iloa ai le fa'apotopotoga o le AC EV charger. O le Injet New Energy o lo'o i ai se seti masani o faiga fa'apotopotoga. Na muamua ulufale i le faleaoga e leai se pefu. O le faʻagasologa o le faʻapotopotoga e vaevaeina i ni laasaga se ono.

1. O le laasaga muamua, matou te siakiina le atigi, faʻapipiʻi le faʻamaufaʻailoga e le susu, ma faʻapipiʻi le igoa.

2.O la matou nofoaga lona lua, matou te asiasia le galuega talu ai, faʻaopoopo a matou uaea ma laupapa, ona pasi atu lea i le isi nofoaga.

3. O le laasaga lona tolu, e masani ona aofia ai le faʻapipiʻiina o uaea faʻapipiʻi ma le faʻapipiʻiina o lona masini puipuia le leakage, pe a faʻafesoʻotaʻi lelei uaea.

4.O le isi nofoaga e masani ona aofia ai le faʻafesoʻotaʻi le uaea faʻapipiʻi, faʻatulagaina le masini puipuia le leakage.

5.Ma le nofoaga mulimuli, muamua mo le faʻatulagaina ma le suʻeina o uaea ma faʻapipiʻi le laulau.

6.O le laasaga mulimuli o le suʻesuʻeina e le tagata lava ia e ala ile pulea lelei. O le taimi lava e iai faʻafitauli, o le a matou tuʻuina i latou i vaega eseese e tusa ai.

Ona fai ai lea. O a matou faʻaputuga faʻapipiʻi e feagai ma suʻega eseese i le taimi o le atinaʻe, e pei o suʻega maualuga ma maualalo-vevela, suʻega faʻamalosi, ma suʻega masima. O oloa uma a Injet New Energy ua pasia tulaga faʻamaonia talafeagai a le atunuʻu, lea e faʻamaonia ai le saogalemu ma le lelei o oloa. O le CE o se tulaga fa'atulafonoina a le Iuni a Europa, o lo'o fa'atusalia ai mana'oga saogalemu. E tatau ona iai lau tusipasi CE pe afai e te manaʻo e faʻatau atu au oloa i atunuu o le EU. O nisi atunuu e manaʻomia foʻi le RoHS ma le REACH tusipasi. O a matou oloa e auina atu i fafo i Europa ma Amerika i Matu, e pei o Kanata ma le Iunaite Setete. Mo Kanata ma le Iunaite Setete, UL tusipasi e manaʻomia mo oloa e alu i ai. A'o le'i tuua e faaputuga ta'itasi le falegaosimea, matou te faia le matutua ma le su'ega.

I le taimi nei, o le fua faatatau o le faʻapipiʻiina o faaputuga i taavale eletise i Saina o le 6.8, aʻo i Europa, o lona 15 i le 20. O le atinaʻeina o atinaʻe faʻapitoa i fafo o loʻo i tua atu o le tuputupu aʻe o taʻavale eletise, e faʻaalia ai le tele o maketi. E le gata mo le fa'aoga i totonu o le atunu'u ae fa'apea fo'i le tele o fa'amomoli i fafo. E tusa ai ma faʻamatalaga mai le Alibaba International, i le 2022, o avanoa mo faʻatauga i fafo o taʻavale malosi fou e faʻaputuina faʻaputuga na faʻatupulaia vave i le 245%. I le isi 10 tausaga o lumanaʻi, o le manaʻoga mai fafo mo le faʻapipiʻiina o faaputuga e faʻamoemoe e faʻatolu, ma le maketi o le 15.4 piliona piliona (tusa ma le 113.2 piliona RMB). Ma o tagata faʻatau e masani lava ona sau mai Europa ma Amerika.

Feb-21-2024