Ampax DC EV Charger e le Injet New Energy: Supercharged le Lumana'i o Ta'avale Eletise

I le televave o le lalolagi o taavale eletise (EVs), o le faʻaaogaina o tekinolosi o se mea taua tele i le fuafuaina o le mafai ma le faʻaogaina o le eletise eletise. O se tasi o kamupani o loʻo faia ni laa taua i lenei avanoaInjet Fou Malosiaga, ma a latou mea fouFa'asologa o Ampaxo DC EV chargers. O le ofoina atu o foliga mataʻina ma le mana o filifiliga, ua avea Ampax ma sui taʻaloga i le lalolagi o le EV charging.

Fa'atinoina o le Malosi

O le fa'asologa o le Ampax ua lauiloa ona o lona tulaga fa'apitoa fa'atinoga. O nei uta e mafai ona faʻapipiʻiina i se tasi pe lua fana faʻapipiʻi, e faʻamalosia ai latou ma mafai ona faʻatautaia faʻaaliga eseese. Ae ui i lea, o le autu autu, e ui i lea, o lo latou malosi faʻaalia, lea e amata mai i le 60kW i se tulaga ofoofogia.240kW, fa'atasi ai ma se filifiliga fa'afou e aapa atu ai320KW. O lenei tulaga o le malosi e mafai ai ona faʻapipiʻiina vave, lea e manaʻomia mo le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o taavale eletise. O se tasi o faʻamanuiaga sili ona taua o le Ampax series o lona mafai lea ona faʻapipiʻiina le tele o taavale eletise i le 80% o le aofaʻi o maila i totonu naʻo.30 minute. O lenei faʻaaliga o se taʻaloga-sui mo tagata EV, aua e faʻaitiitia ai le taimi e manaʻomia mo se totogi atoa. Pe o e i ai i se malaga i luga o le auala pe na o le manaʻomia o se faʻaleleia vave, o loʻo ofoina atu e le Ampax chargers se fofo lelei e faʻatumauina ai oe i luga.

Ampax nofoaga fa'atumu vave

 Fa'aoga Fa'aaliga: I luga o le Auala Anapogi ma Ampax

O le saoasaoa mataʻina ma le lelei o le faasologa o le Ampax ua avea ai ma filifiliga sili mo faʻaoga eseese faʻaaliga, ma se tasi o mea sili ona lauiloa.fa'atauga o le alatele. O se tasi o popolega muamua mo tagata e ona taavale eletise, aemaise lava pe a faimalaga mamao, o le popole tele. E fesoasoani le Ampax e faʻaitiitia lenei popolega e ala i le tuʻuina atu vave o le totogi i nofoaga faʻapitoa. A e fuafua se malaga mamao mamao ma lau taavale eletise, o le mea mulimuli e te manaʻo ai o le faʻaalu itula e faʻatali ai lau taavale e totogi. O le mea lea e susulu moni ai le faasologa o Ampax. Pe o e faimalaga i le va o le setete poʻo le suʻesuʻeina o auala mataʻina, o Ampax chargers e tu lelei i luga o auala tetele e ofoina atu le fofo sili mo taofi vave. I totonu o le 30 minute, e mafai ona e toe faʻaleleia lau EV i le 80% o lona aofaʻi atoa, e maua ai e oe le filemu o le mafaufau ma le saʻolotoga e alu ai i malaga faʻalautele e aunoa ma se faʻalavelave umi. Faatasi ai ma le gafatia e totogi i le 80% le gafatia i totonu o le 30 minute, e mafai ona e faia le tele o lau malaga i luga o le auala e ala i le fiafia i nofoaga e sili ona e fiafia i ai, tago i se taumafataga vave, pe na o le faʻaloaloa o ou vae aʻo maua e lau EV lona malosi vave.

Ampax DC vave EV charging station

Fa'aauau ma Fa'afouina

O le Injet New Energy o loʻo tuuto atu foi i le faʻaauau. O la latou fa'asologa o Ampax ua mamanuina ma le malosi o le malosi i le mafaufau, fa'aitiitia le tulagavae kaponi o le EV charging. A'o agai atu le lalolagi i fofo felauaiga lanu meamata, o nei uta o se molimau i laa fou o loʻo faia ina ia mautinoa le faʻaauauina o le eletise. O le tautinoga a Injet New Energy i mea fou e o faatasi ma le faʻaauau. O lo'o latou su'esu'e pea lava pea ma atina'e ni tekonolosi fou ma fofo e fa'aleleia atili ai le fa'aogaina o le EV ma fa'alelei. O lenei tautinoga i le alualu i luma e faʻamautinoa ai o loʻo tumau pea le Ampax o se taʻutaʻua malosi i le atinaʻeina o le faʻaogaina o taavale eletise, faʻafetaui ia lava ma le faʻateleina o manaʻoga mo fofo felauaiga gafataulimaina.

Oketopa-30-2023